Клуб „Млад аниматор“

Клуб „Млад аниматор“

с ръководител Анита Илиева

3

   Клубът обединява ученици, различни по възраст, пол, емоционалност, темперамент и не на последно място – талант и способности. Те са пряко ангажирани и отговорни за организирането и реализирането на училищни проекти, празници и тържества. Част от участниците в Клуба се обучават да работят с професионална музикална озвучителна техника, с музикални компютърни програми за смесване и обработване на музика. Други влизат в ролята на актьори или водещи, трети организират забавни и състезателни игри за малчуганите.

   Артистичният екип на СОУ “Васил Левски“ са отличен пример за по-малките ученици, показващи много точно модела “От нас – за вас“, осъществявайки желанията на по-малките си братя и сестри за състезание, конкурс и празник.

  Опитът и изявите на нашите млади аниматори ще им гарантират самоувереност, по-високо самочувствие и едно добре балансирано поведение на сцена пред публика.

  Дейността на Клуб “Млад аниматор“ категорично доказва, че училището е територия на ученика, в която той се доказва и развива.