Проекти

  В СУ „Васил Левски“ се работи по различни проекти, целящи да разнообразят и обогатят училищния живот:

   За поредна година Ученическият съвет на СУ „Васил Левски“ организира конкурс „Мис и Мистър Гимназия“. Учениците бяха разделени в две възрастови групи: 5-7 и 8-12 клас. Всички участници насочиха усилията си не само върху перфектния си външен вид, но демонстрираха интелект и сценично поведение.
За доброто настроение на учениците със своите изпълнения допринесоха Мария и Петя Петрови  и момичетата от клуб за спортни танци “ La Cucaracha“- гр.Карлово.
Компетентното жури беше затруднено от доброто представяне на всички участници и затова взе под внимание и мнението на публиката. Победители в тазгодишния конкурс станаха:
Мис Гимназия 2017 –  Цветелина Цачева 11б клас
Мистър Гимназия  2017 – Мариян Томов 11б клас

Мини Мис Гимназия 2017 – Дани Илиева 5б клас
Мини Мистър Гимназия 2017 – Теодор Георгиев 5б клас


Проект „Твоят час“    

Групата за занимания по интереси „Творческо писане“ беше една от групите, които работиха по проект „Твоят час“ през тази учебна година. В рамките на заниманията 11 ученици от 10 и 11 клас, водени от желанието си да пишат по-добре на английски език, разиграваха ролеви игри, измисляха персонажи и сюжети, упражняваха се да създават въздействащи описания, обсъждаха често бърканите думи и гледаха филми и видеа на английски език. През многото часове, посветени на размисъл и творчество, бяха създадени стихотворения, есета, истории и други. ТУК можете да се запознаете с част от тях.

     Групата за занимания по интереси „Творческо писане“ Ви пожелава креативно и вдъхновяващо лято!

     Ръководител на групата (Богдана Калъчева)

Част от творчеството на групата тук


 

Национална кампания „Участвам и променям“ 

Национална кампания „Участвам и променям“ – 2013г.

Untitled