Месец Декември 2012г.

в календара ни за месец декември    

     На 9.12.2012г. в храм „Св.Марина” – гр. Пловдив ще се проведе Коледна благотворителна изложба – базар. За поредна година деца от СОУ„Васил Левски” – гр. Карлово ще участват със свои творби. Средствата от изложбата ще бъдат дарени на децата от Средно специално училище за деца с увреден слух „Професор д-р Стоян Белинов” – гр. Пловдив.


     На 10.12.2012г. от 14.30ч. в сградата на начален курс в СОУ„Васил Левски” – гр. Карлово ще гостуват преподаватели от Иконографското ателие към Пловдивска Света Митрополия. Те ще подготвят Коледна изложба с участието на всички желаещи деца и тези от СИП „Религия”.


     На 17.12.2012г.  в СОУ „Васил Левски” по случай наближаващите Коледни празници ще се състои конкурс за най-оригинално украсената класна стая.
    Журито ще дава по-голям брой точки за оригиналност, творчество, за цялостен облик на стаята, за добро съчетание на цветовете, за присъствие на коледните символи и за ръчно изработена част. Очакват Ви страхотни награди!


На 19.12.2012г. от 17.00 ч. в сградата на Начален курс ще се открие

КОЛЕДНА ИЗЛОЖБА – БАЗАР

Каним всички родители и учители!

ОЧАКВАМЕ ВИ!


      На 21.12.2012г. от 18.00ч. в Dance bar "Opium" ще се проведе "Коледно парти". Очакват Ви много приятни емоции и награди от коледната ни томбола. С нетърпение очакваме Вас и доброто Ви настроение!