До ВСИЧКИ НЕУМОРНИ ПЧЕЛИЧКИ!!!

cover

Eто че учебната година започна и ние с нетърпение очакваме да се срещнем с НАШИТЕ ПЧЕЛИЧКИ ОТ 5 ДО 7 КЛАС.
        Регистрацията за Шестото национално състезание по правопис Spelling Bee стартира.
Състезанието е за ученици от 5 до 7-ми клас и се провежда за пета поредна година тук при нас.
Националното състезание по правопис на английски език (Bulgarian National English Spelling Bee) се организира от Фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПлюС  в партньорство с фондация “Америка за България”.
Какво е „Spelling Вее”? Spelling вее е състезание, при което състезателите спелуват, т.е произнасят, различни думи буква по буква. Ако състезателят спелува думата правилно, той продължава състезанието и преминава в следващия кръг, за да се състезава с другите участници. Ако спелуването е неправилно, състезателят отпада. Spelling вее е състезание с елиминиране, тъй като последният останал състезател се обявява за победител. Нашето учлище ще излъчи двама победители, които ще продължат в регионалния кръг в Пловдив. А след това могат да продължат и в национален кръг, който се провежда в гр. София.
Състезанието е съпроводено с много емоции и награди.

Ако имате интерес или искате да получите повече информация относно записване и участие, моля потърсете г-жа Павлинка Стефанова, каб. 2, ет.1. Или попитайте вашия преподавател по английски език.