Съобщение

Уважаеми ученици и родители,

Във връзка с обявеното извънредно положение и заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването от 16.03.2020 г. училището ще предложи дистанционно обучение по част от учебните предмети. Класните ръководители и учителите по различните учебни предмети ще Ви информират за начина на провеждане на обучението. За провеждане на  обучението ще се следва седмичното разписание с начален час 9,00 часа.

За учениците, които нямат възможност да общуват по електронен път, комуникацията ще се осъществява по телефона на родителя, като се изисква обратна информация от родителя за трудностите, които среща ученикът и се обсъди възможността как да бъдат преодолени.

Ще се проследява ежедневно активността на учениците, начина на изпълнение на поставените задачи, реакцията на родителите.

Директорът, зам. директорите и всички учители ще бъдат на разположение за всички възникнали въпроси. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни на учениците. Уверяваме Ви, че въпреки създалата се извънредна ситуация, учителите сме отговорни и няма да допуснем проваляне на учебната година. Все пак най-важни са живота и здравето на всеки един от участниците в образователния процес.

Актуална информация ще ви предоставяме своевременно.

Бъдете здрави!

Мариана Манчева