Седмица на толерантността

Снимката е линк към галерия

           Седмицата от 13.11.2023 -17.11.2023г. премина под наслов “ Във всеки човек свети слънце,само му позволете то да изгрее“, посветена на международният ден на толерантността. Заедно с ученици от 9 и 12 клас,които са част от проект #carmiaprojectbulgaria „Грижовни мъже в действие“, отправихме предизвикателства за ученици,учители и карловци. Посетиха 5-ти класове и 7-ми Б клас,  чрез игри и работа в екип, си поговориха за толерантността, написаха и своите послания върху бяла тениска. Ученици от 5 и 6 клас подготвиха изложба на тема “ Единни в различието“, а ученици в начален етап,направиха оригинални табла и постери и оригами сърца.
           Благодарим на Общинска Художествена Галерия Карлово и Пенка Минчева,на Отдел Образование и Секретар на МКБППМН Карлово Нели Минчева, на книжарница Хеликон, че се включиха в предизвикателството отправено и към тях! Дворът на училището ни беше огряно и от едно голямо слънце в четвъртък, направено от ученици. Предизвикателства отправихме и към малките възпитаници на ДГ „Гина Кунчева“ и ДГ „Зорница“ гр. Карлово. Учениците им помогнаха да нарисуват своите послания на тениска.

          Благодарим на всички класове,които се включиха и се забавляваха заедно с нас. Не спирайте да предизвиквате такива емоции заедно и предавайте нататък от своята светлина!